banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Urfa Haber Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Şanlıurfa Pamuk Lisanslı Deposu Projesi sürüyor

Üye memnuniyetini ön planda tutan ve üyelerine kaliteli hizmet sunmayı hedefleyen Şanlıurfa Ticaret Borsası’nın Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği işbirliği ile Avrupa Birliği’ne sunarak Hibe Desteği aldığı 30 bin tonluk “Pamuk Lisanslı Deposu Projesi”nin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Şanlıurfa Ticaret Borsası’nın nihai yararlanıcısı olduğu ve geçtiğimiz yıl Avrupa Birliği Delegasyonunun katılımıyla imza töreni gerçekleştirilen Pamuk Lisansı Depo Projesi’nin inşaat ihalesi 8 Eylül 2014 tarihinde yapılacak. İhaleye katılacak olan firmalara yönelik Şanlıurfa Ticaret Borsası’nda toplantı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Çiçek, Şanlıurfa Ticaret Borsası Meclis Üyelerinin de katıldığı toplantıda; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan Cem Aktemur ve Ersin Bağdur ihaleye katılacak olan firmalara ihale mevzuatıyla ilgili bilgiler verdi. 

Gerçekleştirilen toplantının ardından Şanlıurfa İkinci Organize Sanayi Bölgesi’nde 117 dönüm üzerine yapılacak olan proje ile ilgili saha gezisi düzenlendi. İhaleye katılacak olan firmalara; Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü yetkilileri tarafından bilgiler verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.