banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Lübnan

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi Birleşti


Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda düzenlenen protokol törenine Vali İzzettin Küçük’ün yanı sıra; Vali Yardımcıları Aylin Kırcı Duman, Mehmet Yüzer, Ramazan Seçilmiş, Soner Zeybek ve Cengizhan Yılmaz, ŞUTSO Başkanı Sabri Ertekin, SSEKSS Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Arslan, ŞUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Baytekin, sanayi bölgeleri müteşebbis heyeti ve ilgili daire amirleri katıldı.

İmzalanan protokolün ardından bir açıklama yapan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük; birleşmenin tüm Şanlıurfa’ya ve Şanlıurfalı sanayicilere hayırlı olmasını dileyerek, birleşmeyle birlikte hizmetlerin tek elden daha hızlı ve daha verimli bir şekilde yürütüleceğini dile getirdi.

Organize Sanayi Bölgesi adı altında birleşen her iki bölgenin, çalışmalarını Bilim Sanayi ve Teknoloji bakanlığının onayına kadar aynen devam ettireceğini belirten Vali Küçük; onayın ardından devir işlemlerinin de tamamlanmasıyla hizmetlerin protokole uygun bir biçimde yürüyeceğini sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.