banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Şanlıurfa merkezde bedava dükkân

Özdiker Halep Çarşısı Yönetim Kurulu Başkanı Halil Felhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı E.Sabri Ertekin’i ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Özdiker Halep Çarşısı’nın sorunları ve Çarşının Şanlıurfa ekonomisine kazandırılması için yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişi yapıldı.

 

Daha önce Şanlıurfa Belediye’sinin destekleri ile onarılarak, Mikro Kredi’den destek alan bayanların zemin katta dükkânlar açmasıyla, ‘Hanım Eli Çarşısı’ adı verilerek iş merkezi haline getirilen Özdiker Halep Çarşısı’nda dükkânlar bedava kiralandığı belirtildi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Özdiker Halep Çarşısı Yönetim Kurulu Başkanı Halil Felhan “Bu çarşımız Şanlıurfa Merkezde Atatürk Lisesi yanında bulunan sadece Şanlıurfa’nın değil Doğu ve Güneydoğu’nun en büyük çarşısıdır. Maalesef bugüne kadar tam kapasite ile çalışamamıştır. Bizler bu çarşımızı Şanlıurfa ekonomisine kazandırmak için yeni bir yöntemle halkımızın hizmetine sunarak buradaki tüm dükkânları bedava kiralama yönünde kampanya başlattık. Özdiker Halep Çarşısı’nda toplam 650 dükkan bulunuyor, yaklaşık 540 dükkan şuan itibariyle boş durumda. Ayda sadece 20 TL aidat alınarak, kira bedeli alınmadan boş olan tüm dükkanlar kiraya verilecektir. Ben ve arkadaşlarım, tüm halkımız için bu yaptığımız işin hayırlara vesile olmasını diliyoruz, ayrıca dükkânları kiralamak isteyen vatandaşlarımız müracaatları Özdiker Halep Çarşısı’ndaki yönetim bürosuna yapılabilirler ” dedi. Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı E.Sabri Ertekin ise şunları dile getirdi; “Şanlıurfa’mızın bu tür iş merkezlerine de ihtiyacı var. Şunu belirtmek gerekirse, sanayileşen gelişen ve tüm fertleriyle kalkınmaya çalışan ve çabalayan bir kent olmamız lazım. Bu tür merkezleri kullanarak ekonomiye kazandırmalıyız” dedi.

 

www.balikligol.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.