banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Şanlıurfa GGK üst kurulda

Türkiye Odalar v e Borsalar Birliği (TOBB)Şanlıurfa Genç Girişimciler Kurulu (GGK) Başkanı Mahmut Barut TOBB Genç Girişimciler Üst Kurulu asil üyeliğine seçildi.
Güneydoğu Anadolu bölgesindeki 9 ilden, TOBB Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi toplantısına katılan TOBB İl GGK Başkanları arasında yapılan seçimde, Mahmut BARUT Üst Kurul’a asil üye, Diyarbakır GGK Başkanı Halis Bilen ise yedek üye olarak seçildi.
TOBB İl Genç Girişimciler Kurulları İcra Komitesi Başkanlarından oluşan TOBB Genç Girişimciler Kurulunun yeni dönem ilk toplantısı, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ile müşterek olarak geçtiğimiz Pazartesi günü, TOBB Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun da katılımıyla TOBB Konferans Salonunda gerçekleştirildi.
TOBB tarafından yeniden hazırlanarak yürürlüğe konulan mevzuat kapsamında İl İcra Komitesi Başkanları, TOBB Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesinde iki yıl süreyle görev yapacak olan yedişer asil ve yedek üyesi için Coğrafi bölge dağılımı esas alınarak her bir coğrafi bölge için ayrı sandık kurulmak suretiyle toplam 7 farklı sandıkta İl İcra Komitesi Başkanları tarafından oy kullanma işlemini gerçekleştirildi. Her bir sandıkta en yüksek oy alan İl İcra Komitesi Başkanı asil, ikinci en yüksek oy alan ise yedek üye olarak seçildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.