banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Şanlıurfa doğalgazla donatılıyor

Bölgeye gelecek olan doğalgaz alt yapısı için yeni açılacak yollarda terasman seviyesini yükseltecek olan Büyükşehir Belediyesi, yeni yapacağı yolları kısa sürede bitirmeyi hedefliyor.

 

İş makinelerini ve kamyonların aralıksız mesaiyi yaptığı Karşıyaka Mahallesi’nde  yeni yerleşim yerleri ve okul çevresinde imar planında yol olarak belirlenen yeni yolları birer birer hizmete açan Büyükşehir Belediyesi bu yolların alt yapı sorunun çözerek, yolları doğalgaz döşemeye hazır hale getiriyor.

 

AŞIRI SICAKLARDA TAM GÜN MESAİSİ

 

Merkez ilçeler ve diğer ilçelerin yanı sıra kırsal mahallelerde aşırı sıcaklara  rağmen çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü’de yol çalışmalarını sürdürürken  11 Nisan Caddesi’nde kaldırımlarda revizyon çalışması başlattı.

 

Karaköprü ilçesinde yapımı devam eden ikinci 35 metrelik yolda genişletme çalışmalarını gece gündüz mesai kavramı tanımadan devam eden ekipler,vatandaşların tozlardan etkilenmemesi önlem alarak çalışma alanını belirli aralıklarla suluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.