banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

Şanlıurfa'da Ekmeğe Zam Geldi! İşte yeni fiyatı

Şanlıurfa'da son günlerde artan un fiyatları ekmeğe de yansıdı Fırıncılar odasının aldığı karar doğrultusunda Şanlıurfa'da yarından itibaren geçerli olmak üzere ekmeğe zam yapıldı.

Şanlıurfa Fırınıcılar odası Şanlıurfa'da üretilen tüm ekmek çeşitlerinin yarından itibaren zamlı fiyattan satılması için fırıncılara mesaj geçti.

Şanlıurfa'da üretimi yapılan 170 gramlık yöresel Tırnaklı ekmek fiyatı 90 kuruş'tan 1 Liraya çıkarıldı. Yine 160 gramlık yöresel açık (Lavaş) ekmeğin fiyatı 90 kuruştan 1 liraya çıkarıldı. 250 gramlık somun ekmeğin fiyatı ise 1 liradan satışına devam edilecek.

NİSAN AYINDA ZAM YAPILMIŞTI

Kur oyunu fakirin ekmeğini de vurdu. bu yıl nisan ayında 75 kuruştan satılan ekmeklere zam gelmiş. 90 kuruşa çıkarılan ekmeğe beş ay sonra yeni bir zam geldi. Şanlıurfa Fırınıcılar odası Başkanı Mehmet Emin Karaatlı artan maliyetler nedeniyle zam yapmak zorunda kalacaklarını daha önce açıklamıştı.

DÖVİZ FIRSATÇILARI GARİBANLARIN EKMEĞİNİ ÇALDI

Daha önce yaptığı açıklamada Tarım Bakanlığını un artışlarına müfahalede bulunmaya davet eden Şanlıurfa Fırınıcılar odası Başkanı Mehmet Emin Karaatlı sonunda zam yapma kararı aldı.
 Son günlerde hızlı artış gösteren un fiyatlarına tepki gösteren Şanlıurfa Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Emin Karaatli,%40 a varan un artışları fırıncıların zor duruma soktuğunu söyleyerek, Önlem alınamaması durumunda ekmeğe zam yapmak zorunda kalacaklarını söyleyemişti.
Haber: www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.