banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Şanlıurfa'da banka soyan o şahıs yakalandı

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Hamidiye Mahallesi Emniyet Caddesi üzerinde bulunan banka soygununun faili meçhul kar maskeli kişi yaklaşık 1000 bin kameranın incelenmesinin ardından yakalandı.

Şanlıurfa Emniyet Müdürülüğü’nden yapılan açıklamada banka soygunu yapan şahsın asker olduğu belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Cinayet-Gasp Büro Amirliğine bağlı ekipler olarak faili meçhul şüpheli şahsın tespiti ve yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda; Şüpheli şahsın olay yerine geliş ve olay yerinden  kaçış  güzergahlarında yaklaşık 100 e yakın kamera titizlikle incelenmiştir. Yapılan çalışmalar sonucunda olayı gerçekleştirdiği tespit edilen asker İ.E. İsimli şahıs tarafımızca yakalanmıştır.

Yapılan Operasyon sonucunda samanlık içerisinde gizlenmiş vaziyette;

1- Banka güvelik görevlisine ait; 1 adet 9 mm sarsılmaz marka siyah renkli  tabanca, ve silaha ait 1 adet şarjör ve şarjöre basılı 2 adet 9mm fişek

2- Soygun sırasında şüphelinin kullandığı

1 adet 9 mm Canik55 marka krom kaplama silah ve silaha ait 2 adet şarjör 12 adet fişek

3-Bankadan gasp edildiği değerlendirilen 12.030 TL para,

4- Soygun sırasında kullanılan 1 adet siyah renkli maske,

5- Soygun sırasında kullanılan 1 adet siyah sırt çantası,

Tarafımızca ele geçirilmiştir. Şüpheli İ.E. İsimli şahıs çıkarılmış olduğu Adli mercilerce tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.