banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Şanlıurfa Cumhuriyet Sosyal Tesislerine Yoğun İlgi

 
Şanlıurfa'da kişi başına düşen yeşil alan miktarını arttırmak için 'Daha Yeşil Bir Şanlıurfa' sloganıyla kent merkezi ve ilçelerde kent parkları ve mesire alanları yapan Büyükşehir Belediyesi, sosyal tesisleriyle de vatandaşlara daha refah ortamlar sunuyor. GAP Vadisi'nin geçtiğimiz haftalarda açılışı yapılan 3. etabına yoğun ilgi gösteren Şanlıurfalılar, Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Sosyal Tesisleri'ne de aynı derece rağbet gösteriyor. 
GAP SUKAY, GELİN DAMAT DIŞ ÇEKİMLERİ İÇİN İLK TERCİHLER ARASINDA
GAP Vadisi'nde 58 bin metrekarelik bir alana sahip olan GAP Sukay Park tesisleri de akşam saatlerinde kafeteryası ve spor oyun alanları ile ilgi görüyor. GAP Sukay Park aynı zamanda görsel güzelliği sebebiyle de gelin ve damat dış çekim fotoğrafları için en çok tercih edilen yerler arasında bulunuyor.
Ayrıca sosyal tesislere aileleri ile beraber gelen vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi'ne ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye bu imkanı sağladığı için teşekkür ettiler.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.