banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Şanlıurfa 2 OSB'ye Ciddi Yatırımcı Geliyor

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı E.Sabri Ertekin Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği (TGSD) Başkanı Cem Negrin, İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) Başkanı Hikmet Tanrıverdi’ye ilimizin teşvik sistemindeki konumu, Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) devam eden çalışmalar ile mevcut işgücü potansiyellerini aktardığı bir yazı göndererek, ilimizin avantajlarından yararlanarak yatırım yapmak üzere Şanlıurfa’ya davet etti.

Başkan Ertekin, gönderdiği yazıda şu bilgilere yer verdi: “Şanlıurfa, Yeni Teşvik Sistemine göre 6. Bölgede yer almakta olup, desteklenen Sektörlerin Genişliği, işgücü maliyetlerinin azaltılması ve finansman imkânlarının genişletilmesiyle yatırımlarda en avantajlı iller arasındadır.

Şanlıurfa GAP uluslararası kargo havaalanı ve diğer bölge illerine kolaylıkla ulaşım sağlanabiliyor. Ayrıca  başta Suriye ve Irak olmak üzere Ortadoğu ülkelerine çok yakın bir konumda olmamız nedeniyle bu pazarlara rahatlıkla ulaşabilmesi, ayrıca Şanlıurfa’ya kadar ilerletilmiş olan otoyol sayesinde Mersin ve İskenderun limanları ile ülkenin diğer bölgelerine de kısa sürelerde varılması mümkündür. Şanlıurfa 2. Organize Sanayi Bölgesinde ciddi yatırımcılarımıza tahsis edilecek parseller mevcuttur. 3. OSB’nin ise  hazırlıkları devam etmektedir. İşçi bulma sorunumuz, iş koşullarınız iyi oldukça olmayacaktır. 640.000 gencimiz var.

Şanlıurfa’da yapacağınız yatırımlarınızın size geri dönüşü çok daha hızlı olacaktır. Avantajlardan yararlanmak ve yatırım süreçlerinizin tümünde işlerinizi kolaylaştırmak için Sizi ilimizde ağırlamaktan memnuniyet duyacağız”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.