banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Saman fiyatları düştü ama müşteri yok

Muş’ta bereketli bir tarım ve hayvancılık yılı geçiren köylü, bolca saman stoku yaparken fiyatların ucuz olmasına rağmen müşteri bulamadıklarını söylüyor.

Her yıl bu mevsimde nerdeyse karaborsa olan samanın  bu yıl müşterisi olmadığını belirten saman satıcısı İsmail Sosan, köylünün saman biçerken birçok masrafının olduğunu ancak şuan müşteri bulamadıklarını söyledi.

Bu yıl samanın çok ucuz olduğunu ifade eden Sosan, “Saman, geçen yıla kıyasla neredeyse yarı fiyata indi. Geçen yıl kapımızda 250-300 TL’den sattığımız samanı, bu yıl müşterinin kapısına kendimiz boşaltmamıza rağmen o fiyata veremiyoruz. Köylü bizden masraflarına karşılık samanını almamızı istemesine rağmen müşteri bulamadığımız için alamıyoruz. Bu durumda sonucun ne olacağını bilemiyoruz.”dedi.

Fiyat düşüşlerini, bu yıl samanın çok olmasına bağlayan Sosan, ileriki zamanlarda samanı iyi bir fiyatla satmayı umduklarını söyledi. (M. Şirin Çağlayan-İLKHA)
 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.