banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

SAKARYA TİCARET BORSASINDAN ŞUTB’YE ZİYARET


Ilk olarak Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na ziyaret eden heyet, burada Şanlıurfa’ya özgü ürünlerin sergilendiği standları ziyaret ederek bilgi aldı.  Şanlıurfa Ticaret Borsası’nın standını da ziyaret eden Sakarya Ticaret Borsası heyeti ardından Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya’yı makamında ziyaret etti.

Ticaret Borsası’nın çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler alan heyet,  kendilerini ağırladıkları için Başkan Kaya ve Borsa Meclis üyelerine teşekkür etti.

Sakarya Ticaret Yönetim Kurulu Üyesi Levent Ali KopalMeclis ÜyeleriKenan Akcan, Cevdet Çakır, Komite Üyeleri; Gürsel Baltacı, İmran Kartal ve Zübeyir Bozkır’ı Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Başkan Yardımcısı Cemal Yıldız ve Meclis Üyeleri karşıladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.