banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

REEL SEKTÖRÜ AYAKTA TUTMAMIZ LAZIM

Başkan Güvenç, kentte özel bir çağrı merkezini ziyaret etti, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Burada çalışanlarla birlikte öğlen yemeği yiyen Başkan Güvenç, gençlerin temiz ortamda iş sağlığı güvencesi altında çalışmalarından duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

Ziyaretin ardından açıklama yapan Başkan Güvenç, Türkiye'de gençlerin iş sahibi olduğunu bu durumun hem il ekonomisine hem de ülkenin geleceğine ciddi katkılar sunduğunu söyledi.

Şanlıurfa'da teşvik yasası sayesinde sadece çağrı merkezlerinde 2 bin kişinin istihdam edildiğini belirten Başkan Güvenç, bu sayının her geçen gün artması gerektiğini ifade etti.

Halkın gündeminin iş ve aş olduğunu kendilerinin de bu gündemin peşinde olduğunu vurgulayan Başkan Güvenç, şunları kaydetti:

"Halkın gündeminin yakalamanın peşindeyiz. Reel sektörü ayakta tuttuğumuz müddetçe sorun yok demektir, sorunları aşarız demektir. Hepimizin ülkenin huzura kavuşması için dua ederken diğer yandan da çalışması lazım. Yatırımın peşini bırakmaması lazım. Çünkü yatırım olmassa sıkıntı başlar. Hamd olsun organize sanayide yatırımlar devam ediyor. Ben bugün çok mutlu oldum. Geçlerimiz bizim geleceğimiz her şeyimiz."

Tempo Çağrı Merkezi Yöneticisi Fatih İzgi ise Başkan Güvenç'in kendilerini ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyetini dile getirdi.
Şanlıurfa'ya yatırımların artması gerektiğini ifade eden İzgi, şunları kaydetti:

"2013 yılından bu yana Şanlıurfa'da teşvik yasası ile Tempo çağrı merkezini oluşturduk. Burada yaklaşık 250 kişi ekmek yiyor. Bizim teşvik yasası ile bu çağrı merkezini açmamız diğer işlerlerin açılmasında Başkanımız Celalettin Güvenç'in çok büyük emeği oldu. Başkan Güvenç, Şanlıurfa'daki bütün yatırımcılar ın önünü açtı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.