banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Ramazan Öncesi 80 Kişiye İstihdam Sağlandı

Şanlıurfa’da işsizlik sorunun çözülmesi noktasında birçok faaliyet gösteren İşkur il Müdürlüğü çalışmalar kapsamında “Uzmanlaştırılmış Meslek Edindirme Kursu” UMEM ile Ramazan öncesi 80 kişiye istihdamı sağladı. Şanlıurfa’da faaliyet gösteren Tekstil firmalarına proje kapsamında ramazan öncesi bayram yaşatan İşkur İl Müdürlüğü çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Şanlıurfa İşkur Müdürü Necdet Karasevda iş noktasında kentimizde işverenlerin işsizliğe karşı bizimle mücadele ettiklerini söyledi.
Şanlıurfa’da özellikle özel şirketlerin kurulması noktasında Hükümetin sağlamış olduğu teşvik yasası ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in talimatları doğrultusun da ve İşkur İl Müdürlüğünün projeleri ile işsizlik sorununun kısa sürede çözüleceğini belirten İşkur İl Müdürü Necdet Karasevda: “ Kurumumuz Sayın Bakanımız Faruk Çelik’in ilimizde yaptığı ziyaretlerde iş adamları ile görüşmesi sonucu işsiz vatandaşların istihdam edilmesi noktasında görüşmelerde bulunmuştu. İşkur İl Müdürlüğü ile ortaklaşa çalışan kurum ve özel şirketler ile yapılan çalışmalar sonucunda ve bugün özellikle iki önemli firmanın girişimi ve bizimde teşvikimiz ile 80 kişiye iş istihdamı sağlayarak Ramazan ayı öncesi bayram yaşattı” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.