banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan

PTT Araç filosunu genişletiyor

 Şanlıurfa PTT Başmüdürlüğü yenilediği araç filosu ile Şanlıurfalılara tüm PTT hizmetlerinde olduğu gibi Kargo Lojistik hizmetlerinde de hızlı, zamanında güvenli ve özenli hizmet vermeye devam etmektedir.

     PTT Genel Müdürlüğümüzün filo araç edinme projesi kapsamında diğer tüm birimleriyle birlikte Şanlıurfa PTT Başmüdürlüğünde de araç filosu yenilenerek,  Şanlıurfa merkez ve ilçelerde kullanılmak üzere 21 araçlık filo Şehir merkezinde konvoy halinde tur atılmasını müteakip hizmet verecekleri işyerlerine gönderilmiştir.

     Şanlıurfa PTT Başmüdürlüğümüz yenilenen araç filosu ile bundan böyle halkımıza daha kaliteli hizmet verme imkânına kavuşmuş olup, kurumumuzun Vizyon, Misyon ve Kalite politikaları doğrultusunda daima en iyi hizmeti vermeyi ilke edinen çalışanlarımızla müşterilerimizin hizmetine hazırız.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.