banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Polat Consept hizmete girdi
Yıllardır boya işleri ile uğraşan Polat Kardeşler Topçu Meydanında bulunan 3 katlı mağazalarını açarak vatandaşların hizmetine soktu.
Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız Polat Consept Mağaza Müdürü Mehmet Polat şunları söyledi…
"Yıllardır boya işi ile uğraşıyoruz Şanlıurfa'nın boya sektöründe böyle bir mağazaya ihtiyacı olduğunu düşündük ve böyle bir mağaza açtık. Artık Şanlıurfa'daki tüm boya ustalarını ve boya ihtiyacı olan tüm vatandaşlarımızı mağazamıza bekliyoruz.
3 katlı olarak hizmet vermiş olduğumuz mağazamızda Marshall boyanın ana bayisi olarak hizmet veriyoruz, ayrıca Marshall boyalarını direk fabrikadan aldığımız için ürünlerimiz daha uygun fiyata müşterilerimize satıyoruz.
Marshall boyanın yanında birde Alman ve Güney Kore'den ithal olarak getirdiğimiz boydan boya duvar kâğıtları satışının da olduğunu belirten Polat Consept Şanlıurfa Mağaza Müdürü Mehmet Polat sözlerine söyle devam etti:
"Şanlıurfa'daki artık insanlarımız evlerini duvardan duvara kaplayan rengârenk ve bin bir çeşit desene sahip olan duvar kâğıtları ile kaplıyor bizim mağazamızda da satmış olduğumuz ve son derece kaliteli olup 5 yıl garantili olarak müşterilerimize satıyoruz” dedi.
Açılışa Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl, Marshall Fabrika Müdürü Mürşit Akgün, Consept Mağaza Müdürü Fatoş Hanım, Diyarbakır Bölge Müdürü Akın Baytekin, Adana Bölge Müdürü Vedat Bey, Şanlıurfa İl Milli Eğitim Şube Müdürü Nihat Yıldırım, Profilo İlköğretim Okulu Müdürü Fethi Polat, Tarım Meslek Lisesi Müdürü İsmail Kaya ve çok sayıda seçkin davetli ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılışa ayrıca Şanlıurfa'da bulunan çok sayıda boya ustası da katılarak mağazada bulunan boyaları test etme fırsatını buldular…
Açılış için gelen davetlilerle tek tek ilgilenen Consept Mağaza Müdürü Mehmet Polat gelenlere ayrıca teşekkür etti.
Açılış daha sonra verilen kokteyl ile devam etti. GAP Gündemi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.