banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Sanlıurfa Şanlıurfa Valiliği urfahaber Urfa

Pamuk Şanlıurfa’da tartışılacak
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Şanlıurfa Valiliği ve Harran Üniversitesi’nin ortaklaşa hazırladığı GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, Ulusal Pamuk Konseyi, Ticaret ve Sanayi Odası, Ekonomi Bakanlığı, Şanlıurfa Ticaret Borsası, Türkiye Ziraat Odaları Birliği ve Karacadağ Kalkınma Ajansı’nın destek verdiği Pamuk Tarımının Sorunları ve Çözüm Önerileri Çalıştayı Şanlıurfa’da gerçekleştirilecek.



Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Mehmet Ali Çullu oturum Başkanlığını yapacağı çalıştaya; Sanko Holdin Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Güçlü Dokuma Tekstil San. Tic. Ltd. Şti adına Ziya Güçlü, Kahraman Maraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Karaküçük, Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Osman Çopur, Ulusal Pamuk Konseyi’nden Prof. Dr. Ünal Evcim, Ekonomi Bakanlığı’ndan Mehmet Cömert, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’ndan (BÜGEM) Ümit Bayram Kutlu, Önder Çiftçi Derneği Başkanı M. Sait Melik panelist olarak katılım gösterecek. Pamuk Tarımının Sorunları ve Çözüm Önerilerinin konuşulacağı çalıştay 21 Ocak 2012 tarihinde saat 09.30’da Şanlıurfa El Ruha Oteli’nde gerçekleştirilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.