banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Pamuk fiyatı düşüyor
Beyaz altın pamukta dünya piyasalarında yaşanan fiyat düşüşü pamuk eken Şanlıurfalı pamuk üreticisini mağdur etmeye devam ediyor.



2012 yılı pamuk sezonunun başladığı Şanlıurfa’da pamukta yaşanan fiyat düşüşü nedeniyle pamuk eken Şanlıurfalı pamuk üreticisi bu günlerde kara kara düşünüyor.



Mazot, gübre, sulama ve işçilik gibi büyük masraflarla pamuk eken Şanlıurfalı pamuk üreticisinin pamukta yaşanan fiyat düşüşü nedeniyle pamuk ekemez duruma geldiğini belirten Çukobilik Şube Başkanı Selahattin Ğüneş yaşanan soruna karşın yetkililerin çiftçilere daha fazla destek vermesi gerektiğini söyledi.





2012 yılı pamuk alım sezonunda Çukobirliğe pamuk satmak isteyen çiftçilerin 30 Temmuz’a kadar Çukobirliğe beyanda bulunmalarını isteyen Şube Başkanı Selahattin Güneş Çukobirlik olarak çiftçilerimizi mağdur etmemeye çalışıyoruz dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.