banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Pamuğun geleceği Şanlıurfa'da konuşulacak
Türkiye’de ve GAP Bölgesi’nde pamuk üretimin geleceği, sorunları ve çözüm önerileri, Şanlıurfa’da gerçekleştirilecek olan “Türkiye’de Pamuk Üretiminin Geleceği” konulu 2. Ulusal Pamuk Zirvesi’nde tartışılacak.

Ulusal Pamuk Konseyi tarafından düzenlenen Şanlıurfa Valiliği, Şanlıurfa Ticaret Borsası ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Şanlıurfa İl Müdürlüğü’nün destek verdiği Ulusal Pamuk Zirvesi 17 Mart 2012 tarihinde saat 09:00’da Şanlıurfa Dedeman Otel’de gerçekleştirilecek. Pamuk üretimindeki sorunların konuşulacağı 2. Ulusal Pamuk Zirvesi Prof. Dr. Ediz Ulusoy’un konuşmaları ile başlayacak. Programa konuşmacı olarak katılacak olan Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya; Şanlıurfa Özelinde GAP Bölgesi Pamuk sorunlarını anlatacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.