banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Özel Halk otobüslerinden yeni hamle

Karaköprü ve Sırrın hattında çalışan otobüslerde indirime gidildi.  Araçlara  Tam: 75, öğrenci 50 kuruş yazıları asıldı.  İndirim kampanyasına yaklaşık  35  otobüsün katıldığı bildirildi.

BELSAN bir süre önce  paralı binişleri kaldırıp, “Urfa kart’ta 75 kuruş olan öğrenci binişi  65 kuruşa, 1 lira olan  tam binişler ise 90 kuruşa  düşürülmüş,  yüklemelerde yüzde 30’a varan indirimler uygulanmıştı.

‘YIKILMADIK, AYAKTAYIZ’

Urfa kartın cazip hale gelmesi ile birlikte müşteri kaybına uğrayan  17 Nolu Halk otobüsü kooperatifine bağlı esnaf indirim kararı aldı.   “Yıkılmadık, ayaktayız” diyen otobüsçüler,  İndirim kampanyasına vatandaşların ilgi göstereceğine inandıklarını söylediler.

17 Nolu Halk Otobüsçüleri Kooperatif Başkanı Abuzer Şeker, yeterli duyuru yapmamalarına rağmen ilk gün vatandaşların ilgisinden memnun kaldıklarını söyledi. Şeker,  “Sırrın, Osmanbey ve Karaköprü hattında çalışan 35 otobüsle indirim yarışına katıldık. Emniyet caddesi, Mehmet Akif ersoy, SSK ve Eyyübiye hattında çalışan özel halk otobüsçüleri de bu uy-gulamaya destek verecekleri-ni söylediler. Şu anda Türki-ye’nin en ucuz toplu taşıma hizmetini veriyoruz” dedi.

Faruk Deveci / Hizmet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.