banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP ak parti

Otomotivde kampanya savaşı

Otomotivde kampanya savaşı kızıştı – Foto Galeri-

Türk otomotiv pazarında faaliyet gösteren otomotiv firmaları yaz sonuna doğru otomobil kampanyalarına hız verdi.

 

Bazı firmalar tüketiciye çeşitli model ve tipteki aracında indirim yaparken, bazıları vergi bazıları da geç ödeme gibi avantajlar sunuyor.

 

Türk otomotiv pazarında faaliyet gösteren otomotiv firmaları yaz sonuna doğru otomobil kampanyalarına hız verirken, bazı firmalar tüketiciye çeşitli model ve tipteki aracında indirim yaparken, bazıları vergi bazıları da geç ödeme gibi avantajlar sunuyor. Dünyada yaşanan ekonomik kriz, teslimatı geciken 2012 model araçların eylül sonu, ekim gibi satışa çıkması, Ramazanın ağustos ayına gelmesi gibi etkenler ağustos ayı pazarına olumsuz yansıdı. Otomotiv firmaları da ellerindeki 2011 model araçları bitirmek için kampanyalara start verdi.

 

Renault'un “Otomatik Vites Günleri” kampanyası kapsamında benzinli ya da dizel otomatik bir Renault sahibi olmak isteyen müşteriler, manuel vites-otomatik vites farkını yüzde 25 indirimli ödüyor.

Kampanya dahilinde Clio HB 1.2 29 bin lira, Megane HB 36 bin 150 lira ve Fluence 39 bin 990 liradan satılıyor. Öte yandan Dacia Logan 19 bin lira, Sandero 21 bin 150 lira, Duster 31 bin liradan başlayan fiyatlarla tüketicinin beğenisine sunuluyor.

Fiat, küçük sınıfta ikon haline gelen modeli Fiat 500'ün cabrio karoserli versiyonu için düzenlediği 4 bin 318 liralık indirime devam ediyor. Fiat 500C indirimle birlikte 34 bin 392 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulurken, hafif ticari araç modellerde yüzde 12'ye varan özel indirim olanakları, kredi avantajları ve dosya masrafının karşılandığı kampanyalar da sürüyor.

Fiat'ta benzinli fiyatına dizel Linea kampanyası da Ağustos ayında devam ediyor.

Türkiye pazarına 3'ü benzinli biri dizel olmak üzere 4 farklı motor seçeneğiyle ithal edilen ve Ağustos ayında euro kurunu 2,20 liraya sabitlenen Alfa Romeo Giulietta'nın benzinli versiyonları 22 bin 500 eurodan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

İtalyan üreticinin lüks küçük sınıfta yer alan temsilcisi MiTo'nun TCT kodlu çift kavramalı otomatik şanzımanlı versiyonu da sabit kur avantajıyla 21 bin 950 eurodan başlayan anahtar teslim satış fiyatıyla satışa sunuluyor.

Alfa Romeo gibi Tofaş'ın bünyesindeki Lancia'nın Delta modeli için Ağustos ayına özel olarak euro kuru da 2.20 lira olarak sabitlendi.

Peugeot 3008 modelinde 7 bin 120 lira, 5008 modelinde 6 bin 370 lira, Yeni 308 modelinde 3 bin 490 lira ve 207 modelinde 4 bin 400 liraya varan indirimler sunuluyor.

 

VEEEE... Peugeot, 7 bin liraya varan fiyat avantajlarının yanı sıra 20 bin liraya varan tutarlarda yüzde 0,69 faizle kredi ve “Şimdi al, 2012'de öde” fırsatı sunuyor. Ayrıca aracını Ağustos ayında teslim alan Peugeot müşterileri ilk taksitlerini 2012 yılında ödemeye başlıyorlar. Samanyoluhaber

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.