banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Yetim Der Onur Bilgen Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası

Oto Galericilere müjde!
Yeni oto galericiler sitesinin temelinin 2 ay içerisinde temelinin atılması bekleniyor. İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda oto galericilerin şehir dışında olması gerektiğini belirten Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı Habib Arslan, yeni oto galericiler sitesini böylelikle şehir dışına çıkartacağını söyledi.

Yeni oto galericileri sitesinin yeni yerinin projesi üzerinde Oto Alım Sitesi Yönetim Kurulu üyeleri, Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı ile görüşmeler yapan Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı Habib Arslan, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Bu konuda uzun bir süredir çalışıyoruz. Yaklaşık 3-4 yıllık bir çalışma oldu. Nihayetinde hem yer tespitinde hem proje tespitinde son aşamaya gelmiş bulunmaktayız. Yerimiz Evren sanayinin batısında çevre yolunun hemen yan tarafında. TOKİ-Batıkent mahallesinde bir. Güzel bir yer çevreyoluna cepheli bir yer. Dolayısıyla trafik bakımından da iyi bir yer olacak. Esnaflarımız içinde bir kolaylık olacak. Şuanda da proje üzerinde çalışıyoruz. Proje üzerinde de yaklaşık bir aydır çalışıyoruz. Bu arada proje seçimi için de çeşitli illere gidip incelemelerde bulunduk.

Şuan oto galericiler sitesi için esnaflarımızla birlikte projesine de karar verdik. Yer konusunda mülkiyet konusunda sona doğru yaklaştık. Tapular çıkmak üzere Milli Emlak Müdürlüğüne yazışmalar yapılacak. Yer tahsisi yapılacak. İnşallah işler yolunda giderse oto galericilerin sitesinin temelini 2 ay içerisinde atarız. Eski oto galericilerin yerinde boşaltıldığında orası da güzel bir şekilde değerlendirilecek. Çünkü orası vakıfların arazisi. Orası boşaldığında trafik ve ulaşım bakımından rahatlayacak. Orada valilik var. Adliye var diğer kurumlarımız var.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.