banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Sanlıurfa Başbakan

Ortak Amacımız Yeni İstihdam Alanı Üretmek


Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde bulunan Boru Fabrikasına geçen Vali Güvenç, fabrikanın üretim tesislerini gezen Güvenç Genel Müdürü İlyas Erdoğan’dan çalışmalar hakkından bilgi aldı. 120 kişinin istihdam edildiği fabrikada 2500-5000-10000 N/m² rijitlik sınıflarında, 32 atm basınca kadar Sürekli Elyaf Sarma Tekniği ile üretilen boruları inceleyen Güvenç işçilerle sohbet etti. Laboratuvar hakkında da bilgi alan Vali Güvenç, tesislerdeki incelemesinin bir açıklama yaptı.  Boru fabrikasını gezerek, yetkililerden çalışmaları hakkında bilgi aldıklarını söyleyen Vali Güvenç, “120 kişinin ekmek yediği bir fabrika. İhracat yapıyor, özellikle Irak ve diğer ülkelere burası sanayi adına değerlendirilebilecek bir bölge. Tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum. İnşallah gelecekte ikinci üretim hattını kurarlarsa 100 kişi daha istihdam olur. Hepimizin ortak amacı yeni istihdam alanı ihtiyacını üretmek, katma değer sağlayan ürünlerin üretimini sağlamak. Ben şirket sahiplerini fabrika müdürümüzü tüm çalışanları içtenlikle kutluyorum ” dedi.
Fabrika Genel Müdürü İlyas Erdoğan ise “Sayın Valimize fabrikamızı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Fabrikadan çıkışında işçilerle hatıra fotoğrafı çektiren, Vali Güvenç’e, Suruç Kaymakamı Fatih Akbulut, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu da eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.