banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Organik Tarım kitabı yeniden basılıyor




Organik tarım konusunda üniversite öğrencilerinden, üreticilere kadar ihtiyaç duyan herkesin en önemli başvuru kaynağı olan Organik Tarım kitabı, 2002 yılında Ekolojik Tarım Organizasyonu Derneği (ETO), Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi ile Tarım ve Köyişleri Bakanlığı İzmir İl Müdürlüğü’nün ortak çalışmasıyla çıkarılmıştı.

Aradan geçen on yıllık süreçte hayata geçen yasal uygulamalar, organik üretim konusunda dünyada ve Türkiye’de elde edilen çok önemli bilgilerin de bu kitapta yer alması gerektiği düşüncesiyle yola çıkan GAP Organik Tarımsal Üretim ve Tüketim Derneği (GAP OTÜTDER) yöneticileri, kitabın güncellenerek basımı için çalışmalarını tamamladı.

Organik Tarım kitabının yeni baskısı GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’nın (GAP BKİ) katkılarıyla gerçekleştirilecek. GAP OTÜTDER ve ETO tarafından yayına hazırlanan kitap, 2011 Kasım ayında organik tarımla ilgili tüm kesimlere ulaştırılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.