banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Urfa Haber Balıklıgöl

Onur Air, seferleri ile Şanlıurfa'da

2012 yılında 350 Bin kişinin uçtuğu GAP Havaalanı’nda, Onur-air’in de Şanlıurfa seferlerine başlamasıyla birlikte bundan sonra günlük olarak ortalama altı uçak inecek. ŞUTSO Başkan Vekili Cem Göncü, Onur Air’in, Şanlıurfa seferlerine başlamasını sevindirici bir gelişme olarak yorumladı.

 

Geçtiğimiz yıl 20. yaşını kutlayan Onur Air'in tarifeli hatlardaki 17. uçuş noktası olan Şanlıurfa'ya seferler, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan haftanın her günü karşılıklı olarak düzenlenecek.

Onur Air'in Şanlıurfa uçuşları İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan haftanın her günü saat 21:40'ta, Şanlıurfa GAP Havalimanı'ndan İstanbul'a ise haftanın her günü saat 07:05'te gerçekleştirilecek. İstanbul-Şanlıurfa uçuşlarının biletleri www.onurair.com'a özel her şey dahil 82 TL'den başlayan fiyatlarla satışa açıldı.

Onur Air’in üst düzey yetkilileri Urfa’ya geliyor

5 Nisan itibariyle Şanlıurfa'yı da uygun fiyatlı uçuş stratejisiyle tanıştıran ve bugüne kadar 75 milyon yolcuya hizmet veren Onur Air, bugün sabah saatlerinde İstanbul’dan elliye yakın gazeteciyi de kente getirecek.

Onur Air üst düzey yetkilileri ve İletişim Koordinatörü Yasin Zengin ile birlikte Şanlıurfa’ya gelecek olan grup, kentin tarihi ve turistik yerlerini gezecek, akşam da Yıldız Konukevi’nde düzenlenecek sıra gecesine katılacak.

Göncü, sevindirici bir gelişme

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Cem Göncü, Onur Air’in de Şanlıurfa seferlerine başlamasını sevindirici bir gelişme olarak yorumladı. Göncü, yaptığı açıklamada, GAP’ın merkezi Şanlıurfa’nın hergün geliştiğini belirterek, “İlimize gerçekten son dönemlerde önemli yatırımlar yapılıyor. Artık her geçen gün Şanlıurfa gerek sanayi, gerek tarım, gerek turizm ve gerekse de diğer alanlarda büyümeye devam ediyor. Organize Sanayi Bölgelerimize her gün yeni yatırımlar yapılıyor. Son olarak Sayın Bakanımız ve Sayın Valimiz, dün İstanbul’da 2.OSB'ye kurulacak olan ve beş bin kişiye iş istihdamı oluşturacak tekstil fabrikası için protokol imzaladılar. Bu gerçekten Şanlıurfa’nın gelişimi açısından olumlu bir sonuçtur” dedi.

Göncü, Onur Air’in de Şanlıurfa seferlerine başlamasıyla ilimizin özellikle turizm konusunda daha da dikkat çekeceğini söyledi.

Anahtar Kelimeler:
SanlıurfaOnur AirSefer
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.