banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Okul Kantinlerine dikkat çekildi

Bu doğrultuda Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odasına bağlı Kantinci üyeler ile Eyyübiye Zabıta Müdürü ve Karaköprü Zabıta Müdürünün katıldığı toplantıda Kantinci esnafların sorunları ve talepleri görüşüldü ve çözüm önerileri sunuldu.
Konu hakkında bir açıklama yapan Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet ALTUN; “Yakın bir zamanda okullar açılacak canımız, göz bebeğimiz olan çocuklarımızın okulda alış veriş yaptıkları kantinciler hangi ortamda satış yapıyorlar, ne sorunları var, nasıl çözeriz amacıyla bir toplantı yaptık. Özellikle okul çevresinde tablada ve açıkta Döner, Pamuklu şeker, palıza, çekirdek gibi içinde ne olduğu belli olmayan gıdalar satan tablacılarla mücadele edilmesini istedik. Bunlar çocuklara 1 TL ye döner satmaktalar 1 TL ye satılan dönerin içinde ne var? ne kadar sağlıklıdır? bunların araştırılması ve önlenmesi lazım. Okul idarecilerinin çocukları dışarı bırakmaması lazım. Dışarıda bu çocukların başına bir olay gelse bunun hesabını vermek zorunda kalacaklar. Oysa kantinler okul müdürleri, Aile birlikleri, Zabıta ve Tarım İl Müdürlüğü ekiplerince düzenli olarak denetlenmektedir. Velilerden de ricamız çocuklarını dışarıdan alış veriş etmemeleri hususunda bilgilendirmeleridir.
Açılamasına devam eden Başkan Mehmet ALTUN “Ayrıca toplantımıza katılarak şereflendiren Eyyübiye Belediyesi Zabıta Müdürü Halit Ataş’a ve Karaköprü Belediye Zabıta Müdürü Mahmut Mat’a ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz. Davet ettiğimiz halde Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürü ise toplantıya katılmadı” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.