banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

ODALAR VE BORSALAR BİR ARAYA GELİYOR

Şanlıurfa ve ilçelerinde bulunan odalar ve borsaların temsilcileri, Şanlıurfa Ticaret Borsası’nın ev sahipliği yapacağı toplantıda Buluşuyor. 5174 Sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Borsalar Muamelat Yönetmeliğinin 76. Maddesi Gereğince “Aynı İlde Bulunan Oda Ve Borsa Yönetim Kurullarının, Mesleki Konularda Görüş Oluşturması Amacıyla Dört Ayda Bir Müştereken Toplanır” hükmü uyarınca Şanlıurfa Ticaret Borsası ev sahipliğinde toplantı gerçekleştirilecektir.

31 Aralık Cumartesi günü saat 10.30’da Hilton Otel’de Şanlıurfa ve ilçelerinde bulunan odalar ve borsaların temsilcilerinin katılacağı toplantıda; bölgedeki sorunlar ve sorunların çözümü noktasında yapılan çalışmalar görüşülecek.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.