banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Nijeryalı turistlerin alış-veriş keyfi

GAP (Güneydoğu Anadolu Bölgesi)' ın tarihi ve turistik mekânlarını gezmek amacıyla Şanlıurfa'ya gelen 48 kişilik Nijerya heyeti alışveriş için Hanımeli Çarşısını tercih etti.

      Şanlıurfa Belediyesi'nce büyük başarıyla yürütülen Mikrokredi uygulamasını anlamak, bu projeden faydalanan bayanların açtıkları işyerlerini bizzat gezmek amacıyla çarşıya giden Nijeryalılar gördükleri manzara karşısında hayranlıklarını gizleyemediler.

     Hemen hemen tüm işyerlerinden alışveriş yapmayı ihmal etmeyen Nijeryalılar, tercümanlarının yardımıyla pazarlık yapıp çarşıda bulunan ürünlerden satın aldılar. Birer birer dükkanları gezen heyet çarşıda işyeri olan bayanlarla sohbet ettiler.

    Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ve Bayan Fakıbaba'nın öncülüğünde Urfa'ya kazandırılan çarşısının amacına ulaştığını belirten Mikro Kredi-Gıda Bankası Sorumlusu Hakkı Murat, Nijeryalıların çarşıya gösterdikleri ilgiden mutluluk duyduklarını söyledi.

    www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.