banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl MHP ABD Suruç

Müteahhitler, Yapı Denetim firmalarına savaş açtı VİDEO
Şanlıurfa’nın da içersinde bulunduğu bazı illerde yapı denetim firmaları tarafından alınan kararla yapı denetim ücretlerindeki yüzde yüzlük fiyat artışı şanlıurfalı mütahitler tarafından tepkiyle karşılandı.

 

İnşaat sektöründe yer alan yapı denetim firmaları tarafından alınan ortak kararla yapı denetim ücretlerindeki yüzde yüzlük zam oranı Şanlıurfalı müteahitlerden tepki aldı. Şanlıurfa’nın da içersinde bulunduğu sadece bazı illerde alınan bu karar müteahitlerin tepkisine ve eylem hazırlığına girmelerine neden oldu.

 

Ticaret ve Sanayi Odasında Müteahitler Dernek Başkanı Mustafa Yavuz ile ŞUTSO yönetim kurulu üyesi Bekir Atlas başkanlığında bir araya gelen Şanlıurfalı Mütahitler metre kareye yüzde bir buçuk olan yapı denetim ücretinin yüzde yüz arttırılarak yüzde üçe çıkarılmasına tepki gösterdi.

 

Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Atlas Yapı Denetim Firmaları tarafından yapılan yüzde yüzlük zam oranının oldukça fazla olduğunu belirtti.

 

 

Müteahitler Dernek Başkanı Mustafa Yavuz ise yapı denetim firmalarının kendilerine yüzde yüz fiyat artışı uygulamalarına tepki gösterdi. Dernek Başkanı Yavuz yapı denetim firmaları ile makul bir fiyatta anlaşamamaları halinde mütrahitlerin çeşitli eylem yoluna gideceğini söyledi.

 

 

 

Ticaret Ve Sanayi Odasında yapı denetim firmalarının yüzde yüzlük zam oranının ele alındığı toplantı yapı denetim firmaları ile görüşülmek üzere komisyon oluşturulmasıyla sona erdi.

 

HABER-KAMERA-MÜSLÜM ALKIŞ , Kanalurfa

 

 

 

 

 

 


Haberin Videosu:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.