banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Viranşehir Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

MÜTEAHHİTLER KARAKÖPRܒDE BULUŞTU

Şanlıurfa’nın Karaköprü İlçe Belediyesi “Kentimizi sevelim yaşatalım” projesi kapsamında ilçede faaliyet gösteren müteahhitlerle istişare toplantısı düzenlendi.

Kültür Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen toplantıya; Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Göçebeler ve ilçede faaliyet gösteren çok sayıda müteahhit katıldı.

Karşılıklı fikir alış verişinin alındığı istişare toplantısının sonunda açıklamalarda bulunan Başkan Yardımcısı Göçebeler, “Karaköprü’de iş yapan müteahhitlerle bir değerlendirme toplantısı yaptık. Müteahhitlerle sürekli bir araya gelme fırsatımız olmuyor. Önemli olan bu istişare toplantılarından bir sonuca varmak. Daha önce yapmış olduğumuz toplantılarda yüzde 80’nin üzerinde olumlu sonuç aldık.  Karaköprü’müzün güzelleşmesi ve daha güzel yerlere gelebilmesi için hem müteahhitler hem de belediye olarak biz neler yapabiliriz onu tartıştık” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.