banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Mustafa Yavuz; Aday değilim
Şanlıurfa İnşaat Müteahhitleri dernek Başkanı Mustafa Yavuz  yarın yapılacak olan  kongrede aday olmayacağını açıkladı. üç dönemdir İnşaat Müteahhitleri federasyonu Genel Başkan Yardımcılığı görevini sürdüren , Şanlıurfa İnş.Müt.Dernek Başkanı Mustafa Yavuz, üç dönemdir sürdürdüğü görevini bırakma kararını aldı.
Yarın Karaköprü Belediyesi konferans salonunda  yapılacak olan kongrede  aday olmayacağını açıklayan Yavuz' altı yıldır başarıyla sürdürmüş olduğumuz dernek başkanlığı görevini bırakıyorum, bugüne kadar benimle benimle birlikte görev yapan tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, yarın seçilecek olan yeni yönetime başarılar diliyorum,'dedi.
Mustafa Yavuz, Şanlıurfa İl Genel Meclis Başkanlığı, Türkiye İnşaat Müteahitleri Federasyonu Başkan yardımcılığı ve Şanlıurfaspor 2.Başkanlık görevlerini yürütüyor.
öte yandan yarın 539 delegenin oy kullanacağı İnşaat Müteahitleri dernek Başkanlığına iki listenin yarışacağı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.