banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan

Müsiad Şanlıurfa’da 25. Yıldönümünü kutladı

Mustakil, sanayici ve İşadamları  Derneği (Müsiad) Kuruluşunun ikinci kutlama programını Sanlıurfa’da gerçekleştirdi.

 Programa Genel Başkan Nail Olpak ve yönetimi de İstanbul’dan katılarak programa iştirak etti.

 Şanlıurfa Milletvekili Adayı Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Müsiad Eski Genel Başkan Yardımcısı ve Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Nurettin Nebati, Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, Milletvekili DR. Halil Özcan... Yine Akparti Milletvekili adaylarından Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Guvenç, Merkez İlçelerin Belediye Başkanları ve Sanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfalı ve il dışından İş adamları ile STK temsilcileri.. Muhtarlar ve medyadan insanlar katıldı...

 Müsiad Şanlıurfa Şube Başkanı Abdurrahman Yetkin konuşmasında , Şanlıurfa OSB’de ki yatırım faaliyetlerini gündeme getirerek, OSB yatırım sahasının 1700 hektara ulaştığını, 3. Organizede yer tahsisinin başladığını, 205 yatırımcının sıra beklediğini ve halen OSB’de 240 yatırım faaliyetinin olduğunu söyledi.

Müsiad'ın içinden gelenyaptığı konuşmada; "Nurettin Nebati, Müsiad’ın öneminden bahsederek siyasi mesajlar verdi.
Diğer söz alan Müsiad Genel Başkanı Nail Olpak, Avrupa’da Turkiye’nin önemli bir lobisi olduklarını Dünya’da 165 Bölgede temsilcilik bürolarının olduğunu , Musiad üyelerinin vergisini tam verdiğini helal kazancı önemsediğini ve Türkiye’de 7O ilin üstünde şube faaliyetinde bulunduklarını belirtti."

Nebati; "İş adamlarına seslenerek Urfa'nın yatırım açısından doğru bir yer olduğunu, yatırımcıların Urfa'ya gelerek gönül rahatlığıyla yatırım yapabileceğini belirterek, İş adamlarını Urfa'ya davet etti..

Haber; Mehmet Emin KUŞ www.balıklıgöl.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.