banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Bıcak

MÜSIAD istişare toplantısı yaptı


 

Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, Müstakil Sanayi İşadamları Derneği (MÜSIAD) tarafından istişare toplantısı düzenlendi

 İstişare Toplantısın da konuşma yapan Vali Nuri Okutan, Şanlıurfa’nın ekonomik olarak yüksek potansiyele sahip bir il olduğunu belirterek, “Bunun işlenmesi, Şanlıurfalılara ve tüm Anadolu'ya sunulması gerekiyor. Burada da is adamlarımıza ciddi görevler düşüyor. MÜSIAD üyeleri, Türkiye'nin her bölgesinde olduğu gibi Şanlıurfa’da da ilin ekonomisine katkıda bulunuyorlar. Bu bakımdan da bence alkışı hak ediyorlar. Şehrin esas sahipleri is adamlarıdır” dedi.

 

MÜSİAD İstişare Toplantısında Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, iş adamlarının sıkıntılarının sorunlarını dinleyerek; bu sorunların nereden kaynaklandığı ve çözüm yolları hakkında bilgi verdi. Şanlıurfa’nın yeni bir vizyonla ülkenin yükselen değeri olduğunu ve bu yükselen değerin lokomotifinin iş adamları olduğunu belirten Okutan, attıkları her olumlu adımda Şanlıurfa’yı daha ileriye taşıdıklarını söyledi.


           MÜSIAD Şanlıurfa Şube Başkanı Haluk Akçal da, her ay kentin sorunlarının çözümüne yönelik toplantılar düzenlediklerini ifade ederek, “2011 yılının ilk toplantısına Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan'ı davet ettik. Şanlıurfa’nın daha iyi yerlere gelebilmesi için el birliği ile tüm sorunların üstesinden geleceğimize inanıyoruz” şeklinde konuştu.


           Toplantının ardından Vali Okutan ve dernek üyeleri birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.