banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

MÜSİAD GİK toplantısı Şanlıurfa'da yapıldı

 MÜSİAD’ın Şanlıurfa’da düzenlediği  ‘İş Sağlığı, İş Güvenliği ve İş Hukuku’ çalıştayına, Bingöl şubesi 4 kişilik bir heyetle katıldı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) genel idare kuruluna katılan Bingöl Şube Başkanı Ali Akbana,  çalıştayın verimli geçtiğini söyledi.

Ali Akbana, iki aylık periyotlarla farklı şehirlerde değişik bir gündemle gerçekleştirilen toplantılarda hazırlanan raporların Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Bakan Yardımcısı Halil Etyemez’e sunulduğunu belirtti. 

Akbana, “Çalışma hayatının sorunlarını masaya yatırdığımız bu çalıştayımızda, hem işverenin hem de çalışanların karşılaştıkları sorunları ve mevzuat sıkıntılarını dile getirdik. Ülkemizde son zamanlarda meydana gelen iş kazaları ve ihmallerin iş güvenliği konusunda ne kadar önemli olduğunu bir kez daha dile getirmiş olduk. İş güvenliği konusunda MÜSİAD ailesi olarak önerilerimizi Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez e sunduk.” dedi.

MÜSİAD Genel İdare Kurulunun Şanlıurfa’da yapılmış olmasının bir tesadüf olmadığını dile getiren Akbana, “Bu buluşma bir taraftan, başından beri desteklediğimiz, belki de yüzyılımızın barış projesi olan, çözüm sürecine önemli bir destek mesajıdır.” dedi.

Programa, MÜSİAD Genel Başkanı NAİL Olpak, Genel Başkan Yardımcıları, Yönetim Kurulu üyeleri, Şube Başkanları ile işadamları Siyasi Parti, STK temsilcileri ve işadamları katıldı. (Nihat Kanat - İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.