banner2
Öne Çıkanlar toz Sugeldi Douglas Tanquee Trendyol 1. Lig Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy

Milli servet çürüyor!

Ödenecek cezası, motosikletin maliyetinden daha fazla olduğu için sahipleri tarafından otoparktan alınmayan binlerce motosikletin bulunduğu otopark büyük bir hurdalığı andırıyor.
    Motorlu araçların her ne kadar vatandaşın malı olsa da, bir kamu değeri olarak kabul edilmesi gerektiğini ve böyle bir uygulamaya tutulmaması gerektiğini söyleyen vatandaşlar, "Yıllardır bu otoparka motosikletler biriktiriliyor. Vatandaşlar cezalar yüksek olduğu için motosikletini geri almıyor. Her biri en azından 300-500 bin TL arasında olan bu kadar motosikletin çürütülmesi doğru değil. Kanunen belli bir süre burada kaldıktan sonra kamu malı oluyor. Ama herhalde bu süre çok uzun. Yeni bir düzenleme yapılarak kısa bir zamanda alınmayan motosikletler farklı şekillerde değerlendirilebilir" diyerek göz göre göre çürüyen milli servete sahip çıkılmasını istediler.

Murat Çiftçi / Gapgündemi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.