banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

MILLET ayakkabı ve tekstilleri rağbet görüyor

İleri teknoloji ile üretilen yeni nesil MILLET ayakkabı ve tekstilleri konfor ve sportif görünümü bir arada sunuyor. Outdoor yürüyüşlerde, seyahatlerde veya günlük kullanımda hafifliği hissettiren MILLET ayakkabı ve tekstilleri üstün teknik özelliklerini kullanıcısına yaşatıyor. Hafif teknik pamuk kumaşları ve pamuk-naylon karışımları, işlevsel ve koruyucu dış giyim özellikleri ile MILLET tekstilleri bir adım öne çıkıyor.


MILLET Trident gore tex erkek trekking ve dağ ayakkabısı engebeli arazilerde, tırmanışlarda ve kaygan zeminlerde rahatlıkla kullanılabiliyor. Gore tex astarı ile hem su geçirmiyor hem de nefes alabiliyor. Kauçuk takviyeli ayak ucu koruyucusu ve koruyucu topuk destekleri yeni nesil dağ/trekking sporları ayakkabısından beklenen tüm performansı mükemmel düzeyde karşılıyor. Kayalık yollarda ve dağlık arazilerde parkurun verimli ve yüksek performansla tamamlanmasını sağlıyor. Vibram taban özelliği ile dayanıklılığı ve zemin tutuculuğu maksimum olan ayakkabı sentetik-süet dersi ile esnek bir yapı kazanıyor. Ayrıca şehirde de farklı bir stil olarak göze batıyor.
Sıcaklık, hafiflik, hareket özgürlüğü ve iyi bir havalandırma gerektiren tüm aktif sporlar için ideal, soğuk hava performansı yüksek bir yelek olan MILLET erkek yelekleri Gore® Windstopper® kumaşı ile rüzgar geçirmiyor, yumuşak yüzeyi olumsuz havalarda mükemmel bir direnç sağlıyor. Nefes alabilen yüzeyi ile konforunuzu artırırken zorlu kış koşullarına uygun kumaşı sıcaklığınızı koruyor.


MILLET’ in indirimli çantaları, ayakkabıları, tekstilleri ve tüm sezon ürünleri Adventure Republic Levent Outlet mağazasında bulunuyor.
Adventure Republic Mağazaları; İstanbul: Beşiktaş, Kızıltoprak, Nişantaşı, Levent, Cihangir, : Bodrum, Ankara: Armada AVM.’ Adrenalin Mağazaları, İstanbul: Beşiktaş, Karaköy, Adana’ da bulunuyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.