banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Mikrokredi Satış Mağazası Açıldı

Şanlıurfa Belediyesi’nce yürütülen Mikrokredi Projesi’nden faydalanan Urfalı ev hanımlarının el emeği göz nuru ürettiği ürünlerin satışa sunulduğu “Mikrokredi Satış Mağazası” Abide Park AVM’ de düzenlenen törenle hizmete açıldı.

     Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Eşi Gül Fakıbaba, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Fevzi Yücetepe, Abidepark AVM Yönetim Kurulu Başkanı, Hayırsever İşadamı Hacı İmam Aslan, Suriye Rakka Kadınlar Birliği Başkanı Cevahir Ubeyd ve beraberindekiler ile diğer davetlilerin katılımıyla gerçekleştirilen törende davetliler bol bol alışveriş yaptı.

     Şanlıurfa Belediyesi’nin öncülüğünde Şanlıurfa’nın tanınmış İşadamı Hacı İmam Aslan’ın katkılarıyla Abide Park AVM’de hizmete açılan “Mikrokredi Satış Mağazası”nda el emeği göz nuru ürünleri pazarlama şansı bulan bayanlar kendilerine bu imkanı sunan Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ettiler.

    Mikrokredi Satış Mağazası’nın açılış kurdelesini Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Abidepark AVM Yönetim Kurulu Başkanı, Hayırsever İşadamı Hacı İmam Aslan, Suriye Rakka Kadınlar Birliği Başkanı Cevahir Ubeyd ve davetliler birlikte kesti.

    Şanlıurfalı kadınların istihdamına destek olmak amacıyla Abide Park AVM bünyesinde “Mikro Kredi Satış Mağazası” açtıklarını belirten Belediye Başkanı Fakıbaba, kendilerine bu konuda destek olan İşadamı Hacı İmam Aslan’a minnettarlık duyduğunu kaydetti.

    FAKIBABA: “İSTİHDAM KONUSUNDA URFA KADINI ERKEKTEN ÖNDE”

    Şanlıurfa’da istihdam konusunda bayanların erkeklerden daha etkin olduğunu belirten Belediye Başkanı Fakıbaba, “Urfalı kadınlarımız erkeklere nazaran daha çalışkan. Bu yüzden onların istihdamı erkeklere oranla daha yüksektir. Şanlıurfa Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana kadınlarımıza daima destek olduk bundan sonra da olmaya devam edeceğiz” dedi. 

    Eşi Gül Fakıbaba, İşadamı Hacı İmam Aslan, Rakka Kadınlar Birliği Başkanı Cevahir Ubeyd ve beraberindeki heyet ile birlikte Mikro Kredi Satış Mağazasını gezen Belediye Başkanı Fakıbaba, daha sonra davetliler ile birlikte Turizm Otobüsü’yle bir şehir turu attı.

    Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler bünyesinde hizmet vermek amacıyla dizayn edilen Turizm Otobüsü’nde Rakka Kadınlar Birliği Üyesi bayanlarla Atatürk Bulvarı üzerinde gezinti yapan Başkan Fakıbaba, gezi sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada turizm otobüsüyle kente gelen yerli ve yabancı turistleri ücretsiz olarak gezdirmeyi hedeflediklerini söyledi.

    Turizme yönelik projeler hakkında bilgi veren Başkan Fakıbaba, “Kentimiz inanç turizminde önemli bir yere sahip. Bu bilinçle turizme yönelik önemli hizmetlere imza atıyoruz. Tabii ki eksikliklerimiz olacaktır. Ancak amacımız kentimizin gerek Türkiye’ye gerekse de Dünyaya adına yakışır bir şekilde tanıtılmasıdır” diye konuştu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.