banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen Mardin toz

Mermerciler ve Briketçilere Yeni Site (Videolu)

Başkan Güvenç, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve beraberindekiler Mermerciler Sitesi Başkanı Mikail Konak’ın daveti üzerine sitelerin olduğu bölgede incelemede bulundu, ilgililerden çalışma hakkında bilgi aldı

İlk olarak mermerciler sitesini gezen Güvenç, burada yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Ardından briketçiler sitesine geçen Güvenç, buraya taşınacak olan esnafla toplantı yaparak taleplerini dinledi.

Mermerciler ve Briketçiler Nisan Ayında Rahat Nefes Alacak

Toplantının ardından açıklama yapan Güvenç, sitelerdeki kanalizasyon ve içme suyu çalışmasına başladıklarını söyledi.

Bölgedeki çalışmaları sık sık denetlediklerini vurgulayan Güvenç, “Bu bölgedeki sorunları Nisan ayından önce sonuçlandıracağız. DEDAŞ’a esnafın elektrik sorunlarından bahsettiğimiz gibi sağolsun bu bölgede onlarda alt yapı çalışması başlatacak. Birikeçtiler ve mermercilerin yeni yerlerinde sorunu çözerek inşallah yeni yerlerine taşıyacağız” şeklinde konuştu.

Başkan Güvenç, esnafın alternatif yol talebinin ise Eyyubiye Belediyesi tarafından en kısa zamanda yapılacağını ifade etti.

Güvenç ve beraberindekiler ardından perakendeciler sitesine geçti. Dernek Başkanı Halil Korkmaz ve esnaf tarafından karşılanan Güvenç, burada esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Esnafın söz konusu siteye toplu taşıma otobüsünün gelmesi talebi üzerine Güvenç, “Bu bölge için yeni otobüs talepleri vardı, bu konu hakkında esnafla görüşme sağladık, site içerindeki ruhsatlanma, ağaçlandırma talepleri vardı. ŞUTİM bölgesindeki bütün yapılanmayı masaya yatırarak buradaki esnaflarımız ve derneklerimizle ortak yol bulacağız” şeklinde konuştu.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ise halkın taleplerini yerinde dinlediklerini sorun ve isteklerin en kısa zamanda yerine getireceklerini söyledi.

Perakendeciler Dernek Başkanı Halil Korkmaz,  ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Eyyübiye Belediye Başkanımız bizi ziyaret ederek şeref verdiler, sorunlarımızı burada anlatarak çözüm buldular sağolsunlar. Belediyelerimiz ve derneklerimiz esnafların sorunları için bir köprüdür ve sorunlarımızı anlatarak çözüyoruz” dedi.

Yenice Mahallesi’ndeki Yol Çalışmasında Sona Doğru

Güveç ve beraberindekiler son olarak Yenice Mahallesi’nde Eyyübiye Belediyesi tarafından yapılan yol çalışmasını yerinde inceleyerek mahalle sakinleriyle sohbet etti. Vatandaşların talep ve sorunlarını tek tek not eden Güven, isteklerin en kısa zamanda yerine getirileceğini ve Büyükşehir Belediyesi’nin halkla beraber çalıştığını vurguladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.