banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

MEHMET KAYA’DAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Şanlıurfa Vergi Dairesi Başkanı Cemal Demir ve beraberindeki Vergi Dairesi Müdürleri 26. Vergi Haftası Etkinlikleri çerçevesinde Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya’ya ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Kaya, Vergi Dairesi Başkanı Cemal Demir ve beraberindekilere de teşekkür etti.  Vergilerin ülke ekonomilerinin temel taşı olduğunu kaydeden Başkan Kaya, vergilendirilmiş kazancın ise kutsal olduğuna vurgu yaptı.

Şanlıurfa’nın ve Ülkemizin kalkınması için  sanayicilerin ve tüccarların birlikte hareket etmesi ve tüm mükelleflerin vergilerini zamanında ödemesi gerektiğini,  kaydetti.

Şanlıurfa’nın tarım potansiyeli hakkında da Demir ve beraberindekilere bilgi veren Başkan Kaya, vergi bilincinin oluşması için Vergi Haftası Etkinliklerinin çok faydalı olduğunu söyledi.

Şanlıurfa Vergi Dairesi Başkanı Cemal Demir de 26. Vergi Haftası Etkinlikleri hakkında bilgilere vererek kendilerini ağırladıkları için Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya’ya teşekkür etti.

--

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.