banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber urfahaber Sanlıurfa Rogers Kassım Mato futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins

Mehmet Altun'dan bayram mesajı

Başkan Altun, Bayramların birlik ve beraberlik duygularının perçinlediği günler olduğunu vurguladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “"Bir Bayrama daha kavuşmanın sevinci ve mutluluğu içindeyiz. Bayramlar birlik ve beraberlik duygularının yoğunlaştığı, sevinç, neşe ve coşkunun buluştuğu, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının kuvvetlendiği, dargınlıkların sonlandığı gündür. Ülkemizin içinden geçtiği sıkıntılı günlerde bayramın başta bakkal esnafımız olmak üzere ülkemize ve bölgemize huzur ve barış getirmesini temenni ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramı’nın barışa, kardeşliğe, birlik ve beraberliğe vesile olmasını diliyoruz. Başta üyelerimiz olmak üzere, tüm halkımızın ve İslam Âleminin Kurban Bayramı mübarek olsun" dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.