banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Market kuran bakallara 250 milyar hibe!..

Devletin küçük esnafları korumak için projeleri devam ediyor.
KOSGEB müdürlüğü kanalıyla esnaflara verilen desteklemelere gün geçtikçe yenisi ekleniyor.
 Son olarak birleşerek market açmak isteyen bakkallara yönelik olarak “İşbirliği Güçbirliği” adı altında birleşecek bakkallara 250 milyar (250 bin TL) hibe verilecek.

 Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun “İşbirliği Güçbirliği projesi kapsamında birleşerek Market açmak isteyen 5 tane Bakkala Devlet 250.000 TL hibe, bu para yeterli gelmezse 500.000 TL de ayrıca 5 yıl süre ile faizsiz verilmektedir. Öncelikle bu uygulamayı başlatanları kutlarız. Teşekkür ederiz. Aylardan beri başlamış olan bu projeye maalesef bu güne kadar müracaat olmamış. Bu sebeple bu duyuruyu yapıyoruz. Şartları ise 5 bakkal veya en az 3 bakkal diğer 2 tanesi ise marketlerde satılan ürün gurubundan olabilir örneğin kırtasiyeci, Kuruyemişçi, Kasap, Manav gibi olabilir. Bunların 5i bir araya gelerek bir Şirket kuracak veya 5i birisinin çatısı altında toplanacak bu şekilde KOSGEB müdürlüğüne müracaat edecek. Dosya incelenip onaylandıktan sonra ödemleler yapılacak. Tüm esnaflarımızın bu projeden faydalanmasını istiyoruz. Biz de yönetim kurulu olarak böyle bir dosya hazırlığı içindeyiz” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.