banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Pirhalil

Mardin'de şehiriçi yolcu taşıma ücretlerine zam

Mardin merkez Artuklu ilçesinde şehir içi toplu taşıma ücretlerine yüzde 25 ila 30 oranında zam yapılarak 1.40 kuruş olan tam yolcu ücreti 1.75 kuruşa yükseltildi.

Yeni uygulamaya göre; öğrenci ve tam olmak üzere iki ayrı tarifenin uygulanacağı kaydedildi. Tarifelerden birinin yetişkinlerin taşınmasında uygulanacak olan tam bilet tarifesi, diğerinin ise ilköğretim, lise ve yüksekokul öğrencilerine yönelik farklı fiyat tarifesi… Mardin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı tarafından da onaylanan zam kararı uygulamaya konuldu.

Yapılan zamma gerekçe olarak yükselen akaryakıt, araç yedek parçaları ve işçilik giderleri gösterildi. Yeni zam ile birlikte şehir içi dolmuş ücretleri 1.40 kuruştan 1.75 kuruşa yükseldi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.