banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye trafik kazası

Lee Cooper yeniden Türkiye’de

Meksika, Küba gibi tropik ülkelerin ‘etnik teması’ ile  ‘avcı ruhu’ taşıyan ürünler kış boyunca yanınızda olacak!

 

Lee Cooper kurumsal iletişim den Burcu Güven   muhabirimiz Abdullah Yiğit’ e  lee  Cooper  sonbahar kış 2012  koleksiyona  ile ilgili açıklama yaptı .  Güven:  “Kadın ve erkek koleksiyonlarında farkınızı ortaya koyacak koleksiyonda tasarımdaki çeşitlilik size sayısız alternatifler sunuyor. İster etnik görünümle sıcaklığınızı, ister avcı ruhu ile cool ve özgür tarafınızı vurgulayın.

 

Koleksiyonda öne çıkan Hyperculture teması ile mevsimin içinizi ısıtacak renkleri ve bir o kadar fark yaratacak etnik öğelerini yeniden yorumlayarak yeni bir siluet oluşturulması,  Avrupalı denim markasının farkını bir kez daha ortaya koyuyor.

 

İndigo, lacivert, sax mavi, haki, nefti yeşil, güçlü yeşil, hardal kırmızı, flaş oranj tonları ve fuşya gibi sıcak renklerin kışa adapte edilmesi ile detaylarda görünen nakış ve baskı tekniklerinin kullanılması temanın etnik görüntüsünü destekliyor.

 

Bununla birlikte açık yıkamalı jeanler, koyu rinse yıkamalar, non denimde haki, lacivert gibi koyu renkler canli renk parçalarla hareketlendiriliyor. Erkekte sırtı nakışlı denim gömlek, canlı renklerin birlikteliğinden oluşan ekose gömlekler, renkli kaplamalı denim görünümlü pantolonlar ve yine kontrast renkli t-shirtler Lee Cooper sevenlerin cool görüntülerine sıcaklığı da ekliyor.

Kadında baskılı denim gömlekler, renkli ve lurex ip ile karıştırılmış örgü kazaklar, renkli bell bottom, non denim ve kadife pantolonlar ise bu temanın ayrılmaz parçaları.

 

Koleksiyonun büyük kısmını oluşturan diğer bir tema Eco Hedonism ile avcı ruhu ön planda.

Barbour görüntüsü kaplamalı kumaşlar, kapitone süet ya da alkantra patchler ton sür ton kombinler temanın anahtar öğelerini oluşturuyor.

Koyudan açığa kahve rengi tonları, petrol rengi tonları, koyu turuncudan koyu kırmızıya uzanan sıcak ama flaş olmayan tonlar ile haki, taş siyah  ve mor  bu temanın renkleri arasında.

Erkekte ve kadında parkalar, kadife ceketler, kadife ve alkantra garnili ceket ve montlar, nopeli saç örülü patchli pazaklar, flok baskili t-shirtler ile  bu kış tam bir moda ve trend avcısı olacaksınız.

 

1908’de Doğu Londra’da Middlesex Street’te 94-96 numaradaki harap binalarda doğan Lee Cooper markası Avrupa’nın en eski denim markalarından. 80’lerdeki efsane reklam filmini ve ‘Uvvah uvvah muck muck Lee Cooper’ sloganını unutmak imkansız. 104 yıllık dünya devi Lee Cooper yepyeni koleksiyonu ile YENİDEN TÜRKİYE’de” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.