banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

KYK Tanıtım TIR’ı Şanlıurfa’da
Taşıdığı teknolojik özellikler ve üretim kalitesi düşünüldüğünde bir eşini daha bulmak mümkün olmayan, 50 kişilik gruba aynı anda seminer vermeye imkân sağlayan donanımı ve teknolojik altyapısıyla sektöründe çığır açacak bir eğitim innovasyonu sağlayan KYK Tanıtım Tır Şanlıurfa’da ustalarla buluştu.

Seramik kaplama ustalarına eğitim verildi

Uygulamacı ve geleceğin sektör profesyonelleri olacak olan mimar, inşaat mühendisleri adaylarının yapı kimyasalları konusundaki mesleki yeterliliklerinin geliştirilmesi için çok büyük bir eğitim yatırımı yapan KYK, 2009 yılından bu yana son hız devam eden uygulamacı eğitim seferberliğini Tanıtım Tır’ ı ile bir adım daha ilerletti. Tır sektörde ilk ve tek olma özelliğini taşıyor.

KYK Yapı Kimyasalları, Tanıtım TIR’ı Türkiye çapında gezerek, inşaat sektörüne yönelik inşaat ustalarına, mimar ve mühendis adaylarına gezici eğitim veriyor. Şanlıurfa’ya gelen KYK Yapı Kimyasalları, Tanıtım TIR’ı ile,  Harran İnşaat önünde seramik kaplama ustalarına eğitim verildi.

TIR’ı gören bazı vatandaşlar hatıra fotoğrafı çektirdi

Sadece dünyada 3 tane bulunan KYK Yapı Kimyasalları, Tanıtım TIR’ına vatandaşlarda ilgi gösterdi.TIR’ı gören bazı vatandaşlar hatıra fotoğrafı çektirdi. 2009 yılından bu yana tanıtım otobüsü ile Türkiye’nin dört bir tarafında en kılcal noktalara kadar eğitim hizmeti götürülürken bu projeye dahil olan KYK tanıtım TIR’ı ile konforlu ve teknolojik donanıma sahip konferans salonunda seminerler veriliyor.

Verilen seminerlerde ustalara ürün ve uygulama bilgileri aktarılıyor.

15 bin ustaya eğitim veriyoruz

Konu ile ilgili bir açıklama yapan KYK Yapı Kimyasalları Genel Müdürü Uğur Kavukçuer, “Şanlıurfa’da seramik kaplama ustalarına eğitim veriyoruz.200 tane ustaya sektörle ilgili uygulamalı bir takım eğitimler veriyoruz. Eğitim TIR’ımız ve otobüslerimizle tüm Türkiye’yi dolaşarak yılda yaklaşık 15 bin ustaya eğitim veriyoruz. Bu seminer KYK Usta Kulübü bünyesinde yapılan  bir organizedir. KYK’nın 15 bin üyesi vardır. Bu 15 bin üyeyeTanıtım TIR’ı ile gereken seminerleri veriyoruz. Tır özel olarak Almanya’da tasarlanmış. Dünyada sadece 3 tane vardır.” şeklinde konuştu



 




İbrahim Felhan / Olay


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.