banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Kuveyt Türk Adıyaman da atağa geçti

 KUVEYT TÜRK, GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ’NDEKİ İLK PROTOKOLÜNÜ ADIYAMAN’DA GERÇEKLEŞTİRDİ.           

Kuveyt Türk’ün, KOBİ’lere yönelik olarak tüm Türkiye genelinde hayata geçirdiği işbirliği protokolleri dün Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası ile sürdü.

 

Kuveyt Türk, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile dün gerçekleştirdiği kredi protokolü ile odanın tüm kayıtlı üyelerine uygun ve avantajlı koşullar altında kredi hizmeti vermeye başladı. Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin ve Adıyaman’ın ekonomik gelişimine katkıda bulunmayı amaçlayan bu ortak çalışma protokolü ile bölgedeki KOBİ’lerin ticaret hacimlerinin geliştirilmesi hedefleniyor.

 

İşbirliği protokolü imza törenine katılan Kuveyt Türk Bireysel ve İşletme Bankacılığı Pazarlama Müdürü Okan Acar, tüm Türkiye genelinde uygulamaya soktukları bu özel işbirliği çalışmaları ile ülkemiz işletmelerine uygun şartlar ile finansman olanakları sağlamış olduklarını belirtti. Acar, “Kuveyt Türk en zor şartlarda bile müşterilerinin yanında olmuş bir bankadır. Müşterilerimize faaliyetlerini geliştirmek için destek olmaya devam ediyoruz. Adıyaman özelinde konuya baktığımızda da topladığımız fondan daha fazla bölgeye kaynak aktarmış durumdayız” dedi.

 

Protokoller Malatya ve Diyarbakır’da sürecek

Bu anlaşmaların hafta boyunca diğer illerdeki ticaret ve sanayi odalarıyla imzalanacak protokoller ile devam edeceğini açıklayan Acar, “Malatya ve Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odaları ile de benzer işbirliği protokollerini bu hafta imzalıyor olacağız.” diye konuştu.

 

Daha sonra söz alan Kuveyt Türk Adıyaman Şube müdürü Mahmut Can “Adıyaman Şube olarak 2008 yılında açıldığımızdan beri KOBİ’lere hem kaliteli hizmet sunmaya hem de en uygun finansal çözümü ortaya koymaya çalışıyoruz” dedi. Sözlerine devam eden Can, ATSO ile bugün imzalanan protokol ile Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki ilk protokolün Adıyaman’da gerçekleştirilmiş olmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

 

İmza töreninde söz alan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu ‘Öncelikle ATSO ile Kuveyt Türk Katılım Bankası Arasındaki KOBİ’lere destek kapsamında hazırlamış olduğumuz Özel Kredi Protokolünün üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu protokolün KOBİ niteliğindeki üyelerimizin, hedeflerini yakalamada, işlerini geliştirmede ve birleştirmede kısacası dünya ticaretine ayak uydurma adına bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Çeşitli avantajlar sunacak olan bu anlaşma ile üyelerimiz daha uygun koşullarda kredi kullanabileceklerdir. Sanayici, üretici ve finans sektörünün bir arada olması ekonomiyi canlı tutacaktır. Dolayısıyla yapılan bu protokolün ekonomimize de önemli bir destek sağlayacağına inanıyorum.

Biz ATSO olarak finans kurumları ile KOBİ’lere destek için çeşitli bu ve benzeri anlaşmaları süreli yapıyoruz. Fakat ilk kez bir Katılım Bankası ile anlaşma yapmış bulunmaktayız. Bundan sonra da üyelerimiz adına her türlü yeniliği, kolaylığı fazlasıyla yapmaya devam edeceğiz. Bu protokolden ihtiyacı olan tüm üyelerimizin yararlanacağını umut ediyor;KOBİ’lerimize ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum’ diye konuştu.

    Mahmut olgun / www.balikligol.com                                                                                             

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.