banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Kurslara Katılmayanlara Para Cezası Var..

Şanlıurfa Bakkallar Odası tarafından Hijyen kursu ve Gıda Güvenilirliği kursları düzenlenecek.
Bakkallar ve gıda ile iştigal eden esnaflara kurslara katılma ve belge alma zorunluluğu getirildi.
Bu kurslara gitmeyenlere 250 ile 1500 TL arasında para cezası yazılacak.
Konu hakkında bir açıklama yapan Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun “Bakanlık tarafından çıkarılan yasaya göre esnafların kişisel gelişimine katkı sağlamak amacıyla 75.Yıl Mesleki Eğitim okulunda “Hijyen Eğitimi Kursu” ayrıca Gıda Tarım ve Hayvancılık il Müdürlüğünce ise “Gıda Güvenilirliği kursu” açılacaktır. Tüm esnaflarımız ve iş yerinde çalışanlar bu kursa katılmak ve kursun sonunda sertifikayı almak ve iş yerinde bulundurmak zorundadır. İleriki tarihlerde yapılacak denetimlerde cezalı duruma düşmemek için üyelerimizin bir an önce bu fırsattan yararlanmalarını diliyoruz.
Ayrıca konuşmalarına devam eden Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun katkılarından dolayı 75.yıl Mesleki Eğitim okulu müdürü Sayın Abdulkadir Açar’a ve Gıda Tarım ve Hayvancılık il Müdürlüğü Şube Müdürü Sayın Ahmet Yeşilnacar’a  çok teşekkür ederiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.