banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Kurban Bayramı öncesi esnafa bayram bereketi

Kurban Bayramı hareketliliği uzun süredir durgunluk yaşayan esnafı mutlu etti. Mardin’de mağazaları tek tek gezen vatandaşlar bütçesine uygun olan bayramlık alışverişini yapıyor. Esnaflar satışlardan memnun olduklarını dile getirirken vatandaşlar da, fiyatların indirimli olmasından memnun olduklarını ifade etti.

 Mehmet Ali Kara adlı vatandaş, bayramda ayakkabı ihtiyacı olduğunu belirterek, "Bu bayramda fazla bir şey almayacağım, ayakkabı ihtiyacım var onu alıyorum. Geçen yıl ki bayramlarda giysi ihtiyacımı karşıladım. Bu bayram ise bir çift ayakkabı alacağım, fiyatlardan da memnunum." dedi.

Ayakkabı Mağazası Sahibi ise fiyatların geçen yıla göre bu yıl daha uygun olduğunu söyledi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Mardin Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Gazan ise, her yıl olduğu gibi bu yılda Kurban Bayramı yoğunluğunun başladığını belirterek, “Esnaflarımızın satışlarına Kurban bayramının bereketi yansıdı. Şuan vatandaşlarımız bayram öncesi özellikle çocukları için alışveriş yapıyorlar.” diye konuştu. (M. Salih Keskin – İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.