banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Köyler Yolarına Kavuşuyor

2010 yılı içersinde KÖYDES projeleri kapsamında Birecik İlçesi ve Köylerine Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı tarafından yapımına başlanan köy yolları tamamlanıyor.

Yol yapım çalışmalarını denetleyen İlçe Kaymakamı Ozan Balcı Akarçay- Kuyucak Jandarma Karkolu arasındaki 5 km'lik yolun asfalt sati kaplama işinin tamamlandığı, Meyanca- Özveren yol ayrımı- Ekenek- Yuvacık Köyleri arasındaki 5,7 km'lik yolun astar atma çalışmalarının tamamlandığını ve buradaki çalışmanın da önümüzdeki hafta tamamlanarak yolların ulaşıma hazır hale geleceğini ifade etti.

Şanlıurfa Valiliğinin desteği ile alınan İller Bankası Köy Kalkınma Payları ödeneği'nden sağlanan 1.500.000,00 TL, 2010 yılı KÖY- DES bütçesinden sağlanan ödenek ve Birecik İlçesi ve Köylerine Hizmet Götürme Birliği'nin imkânları ile hayata geçecek Fatmacık İçme Grubu projesinde çalışmaların hızla devam ettiğini belirten İlçe Kaymakam Balcı,  projenin tamamlanması ile İlçemize bağlı 31 köyde yaşayan 15.000 vatandaşımızın içme suyu problemine çözüm getirileceğini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.