banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Kömür yardımı sürüyor VİDEO

Ekonomik ve sosyal yoksulluk içerisindeki vatandaşların temel ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik yürütülen sosyal yardım programı çerçevesinde yapılan kömür yardımı uygulaması devam ediyor.

Şanlıurfa Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından daha önceden kurumda kaydı bulunan veya mahalle muhtarları tarafından tespit edilen ailelere ücretsiz kömür dağıtımı devam ediyor.

Bu yıl 16 bin aileye, 500'er kilo olmak üzere 8 bin ton kömür yapılacak kömür yardımında izdiham olmaması için mahalle mahalle dağıtım ise devam ediyor.

2003 yılından bu yana tüm ülke genelinde devam eden kömür yardımları çerçevesinde Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı, 2012 yılı içersinde Şanlıurfa’da 16 bin 500 aileye kömür dağıtımı yapacak.

Üzerinde 'T.C. BAŞBAKANLIK, SATILAMAZ' ibaresi bulunan kömür torbaları, ihtiyaç sahipleri tarafından teslim alındıktan sonra ücretsiz kamyonetlerle muhtaç ailelerin evlerinin kapısına kadar götürülüyor.

Kaynak: Kanalurfa

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.