banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Kesmetaş köyleri Taşlıdere

Kayacan; Bakkallar toplumumuzun dinamikleridir.

Ziyaret sırasında Partilerinin çalışmalarını ve Esnaflara Bakış açılarını anlatan Başkan Kayacan "Bakkallar toplumumuzun dinamikleridir. Biz parti olarak Bakkalları ve tüm esnafları önemsiyoruz özellikle Oda Başkanı Mehmet Altun'un Şanlıurfa için ve üyeleri için yaptıkları çalışmaları takdirle karşılıyoruz. Esnaflar bizim için çok önemli" dedi.

Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Süleyman Elgün ise "Biz parti olarak yarın seçim varmış gibi çalışıyoruz. Bakkallar ve Bayiler Odasını ve diğer Esnaf Odalarını ve tüm Sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek sorunlarını dinliyoruz" dedi.

 Daha sonra bir açıklama yapan Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun Odanın ve üyelerinin sorunlarını anlattıktan sonra "Sayın Mehmet Kayacan'a ve Sayın Süleyman Elgün'e Odamıza yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür ederim" dedi.

www.balikligol.com

           

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.