banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

Kaya: Vergilerin Önemi Çok büyük

Şanlıurfa Vergi Dairesi Başkan Vekili Cemal Demir ve beraberindeki Vergi Dairesi Müdürleri, 25.Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Şanlıurfa Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek vergi haftası ve hafta boyunca yapılacak etkinlikler hakkında bilgi verdi.

Maliye Bakanlığı ve bağlı birimleri tarafından verginin kalkınma ve ekonominin büyümesindeki işlevinin, toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının kazandırılması amacıyla geleneksel olarak her yıl gerçekleştirilen Vergi Haftası'nın 25.’si çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bu etkinlikler çerçevesinde; Şanlıurfa Vergi Dairesi Başkan Vekili Cemal Demir ve beraberindeki Vergi Dairesi Müdürleri Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya’ya bir ziyaret gerçekleştirdi.



Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya,   vergilerin ülke ekonomisinin temel taşı olduğunu söyledi. Vergilendirilmiş kazancın kutsal olduğunu vurgulayan Kaya,  verginin kalkınmanın temel taşı olduğunu huzurlu bir ülke olmanın yolunun tüm mükelleflerin vergisini zamanında ödemesiyle mümkün olabileceğini belirtti.

Şanlıurfa Vergi Dairesi Başkan Vekili Cemal Demir de kendilerini ağırladıkları için Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya’ya teşekkürlerini sundu. 25.  Vergi Haftası etkinlikleri hakkında bilgi veren Cemal Demir, bu kapsamda vergi bilincini oluşturmak için çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ettiklerini belirtti.

Gerçekleşen ziyarette; Şanlıurfa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ömer Eyyüpoğlu Meclis Başkan Yardımcısı Ali Caz,  Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya ve  Meclis Üyesi Bakır Paf hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.